דלקת גרון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

17/04/2014 | 13:13 | מאת: אני

מדוע כל פעם חוזרות לי הדלקות גרון.גם שהייתי קטנה חזרו לי הדלקות.כשאני לוקחת אנטיביוטיקה אני לא מסתדרת איתה היא גורמת לי לתופעות לא טובות מה עליי לעשות???

18/04/2014 | 03:35 | מאת: מתמצא

שלום, חשוב לדעת אם בוצעו משטחי גרון ואם צמח חיידק בתרביות ממשטח הגרון. דלקות גרון הן בעיה רפואית שכיחה. חלק ממקור ויראלי - על רקע זיהום בוירוס וחלק מזיהום בחיידק, בדר"כ, סטרפטוקוק. דרך ההדבקה השכיחה בדלקת גרון היא מן הסביבה הקרובה - משפחחה ואנשים הנמצאים בקרבתך הפיזית.