אבחנה ב10 דק

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

18/03/2014 | 22:18 | מאת: מיטל

תגידווו לי זה נראה לכם הגיוני שלפסיכאטר המחוזי יש כל כך הרבה כוח בידיים . אז ככה זה התחיל בשיחה של 10 הןא חרץ את גורלי כפה עליי אשפוז ואיבחן לי מאניה דיפריסיה שלא לדבר על זה שהזריקו לי כל מי דברים אלוהים יודע מה ...אני בטוחה שאין לי כלום אני לא מוכנה לחיות כל החיים עם הסטיגמה שאיזה אחד שנראה יותר דפוק ממני הדביק לי ...שלא לדבר על זה ששלחו לי מהמרבד בדיקה על רישיון נהיגה כל מה שעמלתי עליו כל השנים התפוץץ בלי בפרצוץ עם זה הלימודים עם זה הרישיון נהיגה

שלום מיטל, הפורום שלנו מוקדש להלומי-קרב, וכדאי לך להתייעץ בפורום פסיכיאטריה. עם זאת, חשוב שתדעי שמזה זמן רב שונה החוק, וגם פסיכיאטר מחוזי אינו יכול להוציא צו אשפוז ללא אישור של שופט. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב