מה אתם שותים/אוכלים אחרי ריצה?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/06/2016 | 10:15 | מאת: יאיר

אני רץ 3 פעמים בשבוע ריצה קלה של חצי שעה ושומע דברים שונים לגבי תזונה הנחוצה וחלון הזמן הרלוונטי לה.. חלקם אומרים חלבון חלקם אומרים דווקא הפחמימה דחופה והחלבון רלוונטי לכל היום ועוד ועוד בקיצור רק מתעניין מהו המשקה/מזון הקבוע שלכם אחרי הריצה תודה

יאיר שלום, אין קשר בין שאלתך על התזונה ולשתייה שלאחר האימון. לשתות צריך לפני אימון בזמן האימון לאחריו ובמשך הין בהתאם לפעילותך. לגבי כמות החלבון לא ממש משנה מתי צורכים אותו כל עוד הכמות אותה אתה צורך מתאימה. ממליץ שתתייעץ עם תזונאי/ת ספורט. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה