מעוניין להשמין

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/04/2016 | 06:44 | מאת: אריאל

היי אני בן 17.9 שוקל 61 גובה ,1.81-3 ואני מאוד מעוניין להשמין.. אני יודע שלאמבריא להשמין ככה סתם אלא להשמין תוך כדי אימון כושר הבעיה היא שנטלתי כדורים למשך תקופה כך שעוד חודש היא יוצאת לי מהגוף ותאפשר לי להתאמן..תוכל להמליץ לי על תוכנית אימונים משמינה ? פיצוחים משמינים? דברים משמינים? תודה מראש.

אריאל שלום, כפי שציינת אין טעם להעלות משקל רק מהשומן אלא גם את מסת השריר. בכדי לעשות זאת מומלץ לשלב אימוני כוח עם תכנית תזונה מקצועית רצוי בליווי של תזונאי/ת. ממליץ להצטרף לחדר כושר באזור מגוריך, שם קבל ייעוץ מקצועי. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה