כאבי גב וכושר: מה מותר?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

24/10/2015 | 18:54 | מאת: PASARELA

שלום, אני בן 52, מבנה רזה שוקל 68 ק"ג. מתאמן בריצה 2-3 פעמים בשבוע כל פעם 10 ק"מ ועושה TRX בבית. אני יודע שיש לי בלט קטן מאוד ( L4 L5 ) מזה כבר כמה שנים שלא הפריע לי אף פעם אך לפני כחודש ( ועד היום ) אני בכאבי גב. בהתחלה היו חזקים מאוד והיום נחלשו די הרבה למרות שבכל זאת הם מורגשים ( אני נוטל תרופות מרשם שסיפק לי הרופא ). אני רוצה לחזור לפעילות גופנית אך אני חושש. איזה סוג אני יכול לעשות ומה מומלץ? תודה

שלום, לא ניתן במדיה כזו לייעץ לבעיות מסוג זה. המלצתי - להתייעץ עם פיזיוטרפיסט, שיראה אותך ואת ביצועי התרגילים שאתה עושה, כולל סגנון הריצה, העלולה להיות בעיתית מעט לסוג הבעיה שאתה מתאר. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה