שאלה בנוגע לחלק המדולדל בזרועות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

11/09/2014 | 15:43 | מאת: נגה

תרגילי יד אחורית לא עוזרים למצק את החלק המדולדל בזרועות האחוריות. אני שומרת על תזונה בריאה ופעילות אירובית ותרגילי כוח והחלק המדולדל נשאר. איך ממצקים את החלק הבעייתי הזה?

נגה שלום, חסרים נתונים. גיל, % שומן, תכנית אימון נוכחית, האם כרגע את בתכנית תזונה בגרעון קלורי או איזון קלורי. פרטי יותר ואשמח לחזור אליך. בגדול זה אכן אחד האזורים הבעיתיים, לנשים במיוחד. עם זאת ניתן לשפרו בשילוב של עבודה קשה, תזונה והתמדה כל זאת בהסתייגות התלויה בגנטיקה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה