תשובה לאורי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/08/2014 | 16:44 | מאת: אור

היי אורי תודה על המענה, אני מבצעת 2 ימים אימוני כוח ועוד יום אירובי כי כל המדריך בחדר כושר אמר לי, עוד שאלה אם סיימתי למשל להתאמן בשעה 12:30 וב16:30 עשיתי אמבטיה חמה יש בעיה עם זה? הבנתי שאסור לאחר מאמץ לעשות סאונה או אמבטיה חמה האם אחרי 4 שעות של אימון זה מספיק זמן לתת לגוף להרגע ולעשות אמבטיה חמה?

אור שלום, אין בעיה עם האמבטיה. לא ברור לי למה רק 1 אירובי. ממליץ לבדוק עם המדריכים מדוע המליצו על כך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה