אימוני משקל גוף יכולים לפגוע בגדילה?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/08/2014 | 21:44 | מאת: barak

שלום אני בן 17 רוצה להתחיל להתאמן עם תרגילים כמו מתח,מקבילים שכיבות שמיכה וכו' שמעתי שכשמבצעים תרגילים כאלו משתחרר הורמון גדילה שהולך להגדלת השרירים ולא לעצמות\לגובה,טענה זו נכונה?-בביצוע אימונים כאלו אני פוגע בגדילתי לגובה? אימונים מהסוג הזה יכולים לפגוע בצמיחתי לגובה בדרכים אחרות? או שבטוח לעשות אותם? אני מאוד רוצה להגיע לגובה הפוטנציאלי שלי. תודה רבה!

ברק שלום, אימוני כוח- ולא משנה אם נעשים כנגד משקל גוף או כנגד משקולות אינם!! פוגעים בגדילה. אתה יכול להתאמן ללא חשש. יחד עם זאת ממליץ להתייעץ עם מאמן כושר מוסמך שיראה לך ביצועים נכונים לתרגילים בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה