היי...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/03/2015 | 09:36 | מאת: רחל רחל

אני חושבת שלא הבנתי כמה הוא משמעותי לי.... גם עכשיו עדיין לא יודעת.... אודי, אתה מאוכזב ממני שלא ניסיתי עוד ועוד?...;( אתן מאוכזבות ממני?.. באמת שעשיתי ונלחמתי. למרות שסיימנו, אני עדיין מצפה שאולי הוא פתאום יתקשר, ויגיד שכן אפשר, שאנחנו יכולים למצוא דרך שטובה לשנינו...שנילחם שנינו. כי אני אמרתי לו שרוצה.... משהו ריק בי פתאום, חסר כל כך. וזה היה כל כך מהר הפרידה, בלי לעכל אפילו... ברגע- נגמר. בבום גדול. אין למי לכתוב שקשה, אין מי שיהיה בשבילי, גם אם זה בחלקיות, אני חוזרת ללבד שלי. רחל.

הי רחל, השאלה היא מה את מרגישה. את מאוכזבת שלא נלחמת עוד? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית