.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/03/2015 | 08:21 | מאת: גולם

אודי רשמת לי: להתבונן במבנה של הודעתך, ואולי ללמוד ממנה משהו לגבי עצמך" .מה אני מפספסת? אני לא מצליחה לראות דבר חוץ מאדם מיואש...

הי גולם, חוץ מאדם מיואש אפשר לראות אדם שמבקש שיעזרו לו אבל אומר "אבל אל תעזרו לי"... דינמיקה של "כן, אבל". אודי

26/03/2015 | 22:26 | מאת: גולם

ברור שזה כן אבל לא... צד אחד כבר רוצה להיות מאחורי זה ואומר לעצמו מה הביג דיל היא כאן היא מחכה היא מקשיבה- תדברי , תשתפי, תעברי את המשוכה, תתקדמי בתהליך. והצד השני מפחד שהיא תשמע את המחשבות... את רואה היא לא שאלה כך וכך... את רואה היא עשתה כך וכך ולא כך.. יש לך רעיון איך להשתיק צד ולהעצים צד אחר?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית