רחל יקרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/03/2015 | 06:13 | מאת: אביב 11

מצטערת שיצא שכאילו ניתחתי אותך לא התכוונתי שזה יצא ככה וזה ברח לי באמצע . והכי חשוב כל מה שכתבתי לך היה מהמבט שלי מהעיניים שלי והנסיון שלי שלא בהכרח נכון לך . ולהאמין בו התכוונתי שלהאמין ולבטוח שהוא שם עבורך כי ככ קשה לנו לבטוח ואנחנו עושים הכל כדי להוכיח שהוא לא שם כדי לעזור . חיבוק גדול כואב לי ככ שקשה לך עכשיו שתקופה לא מזהירה אני באמת איתך ואת באמת חשובה לי . חיבוק עוטף אם נכון לך

23/03/2015 | 10:32 | מאת: רחל רחל

אני יודעת, אני יודעת.. אכן, קשה לי להאמין שהוא שם, עבורי, שומר, מגן עליי.. אף אחד לא היה. אף אחד לא שמר כשפגעו בי. והנה, גם הוא. רחל.

23/03/2015 | 18:29 | מאת: מימה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית