ALL STAR

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/03/2015 | 11:39 | מאת: Mika

אני בכלל לא רוצה להיות כמו המטפלת אני לא רוצה נעלי עקב שהן כלל לא נוחות אני גם לא רוצה שמלות קצרות - מרגיש קצת קר איתן ואני ממש אבל ממש לא רוצה קעקועים - הממ כואב!!! (וגם אסור!) לק אדום זה צעקני, לק שחור זה מפחיד, ולק ירוק זה כבר ממש מוזר אני רוצה נעלי אול-סטאר ולק שקוף עם נצנצים ומשקפי שמש עם מסגרת אדומה... אני רוצה להיות יפה ונשית כמוה, אבל בדרך שלי אוף, למה אני לא כמוה? אני רוצה לדבר איתה באמת. ושיהיה לי אומץ לספר לה את כל זה! ולא לשתוק כל הפגישה אני לא רוצה שתדע שאני כותבת כאן.. חבל שהיא לא יודעת :-( היא לא תדע לעולם.

08/03/2015 | 12:54 | מאת: אביב 11

את מקסימה וזה נהדר שאת רוצה להיות מיקה . לא צריך להיות מישהו אחר ..את נפלאה ונהדרת ורכה ונשית בדרך שלך

הי מיקה, תקיעות תקיעות, אבל לפחות שיר יפה: https://www.youtube.com/watch?v=TbYjUM8U84Y אודי

08/03/2015 | 18:34 | מאת: גולם

הי. את מיוחדת בדרכך שלך ;)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית