[]

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/03/2015 | 06:17 | מאת: עפרה

היא חייבת להעניש את עצמה. עכשיו. בכל דרך אפשרית שתגרום לה מספיק כאב. בדרכים שתגרומנה לה הכי הרבה כאב. מגיע לה. כאב חד, חזק, חריף. מגיע לה הרס אדיר ומושלם. מגיע לה שינתצו לה הכל שוב ושוב ושוב. היא ראויה לרוע. אין בה שום פינה שזכאית לטוב. (והחברים שסביבה לא מבינים מה קורה לה ולמה פתאום יש לה רצח בעיניים, ולמרות שאכפת לה מהם, אין לה בררה. {ואולי דווקא כי אכפת לה הם הופכים להיות חלק מן העונש})

הי עפרה, במה את אשמה הפעם? מה הפשע, מה פסק הדין ומה גזר הדין? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית