עמליה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/02/2015 | 12:34 | מאת: הילה

המוות של עמליה טלטל אותי כל כך. הבכי שיצא ממני היה עמוק מאוד מאוד. נבהלתי מאוד ידעתי שעמליה חולה מאוד מצד שני לא היה לי ספק שהיא תחלים...... האמת שהרבה פעמים פחדתי מתרחיש שכזה. היתה בחורה בשם דורותי מי זוכר אותה? היא כתבה יותר בפורום השכן. אחרי הלידה של בנה התגלה אצלה סרטן. הרבה פעמים חשבתי מה עלה בגורלה? אם היא לא כאן יותר אז מה זה אומר? יותר חששתי מהתרחשות שבו בן אדם יעלם ולא ישאיר עקבות. נראה לי שגם בכאב אפשר לראות את האור. בן זוגה של עמליה סיפר לנו בזמן אמת מה שקרה. אנחנו שתמכנו בעמליה וליווינו אותה בימיה האחרונים מנסים לאחות את השברים. הכאב הוא עמוק מאוד מאוד. מרגישה שאיבדתי חברה אחות לגורל אישה יקרה. הקשר עם עמליה וגם איתך והחברות הוא קשר אמיתי. הוא במימד אחר בצורה אחרת אבל הוא אמיתי. אותי זה זרק לימים קשים ורגעים כואבים. מישהו זוכר אותי עוד מהתקופה שהייתי ח.? שהייתי כותבת על האישפוזים והטלטלות? כשהפוסט טראומה התפרצה? הפחד לחזור לשם הוא איום ונורא. מי יתן שלא נדע עוד צער וכאב. שלך,שלכן, הילה

הי הילה, זה אכן מטלטל. ואני משער שנדע עוד צער וכאב, וזה בסדר. ככה זה... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית