אודי אודי אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/02/2015 | 21:51 | מאת: נטע.

אני לא נושמת!!!! איך נדע שאכן עמליה נפטרה? איך נדע שלא מדובר בטרול רע? יש לך אפשרות לבדוק את זה? אודי, עמליה זו מילי? אודי, אני מפחדת, חרדה ובעיקר מאוד מאוד עצובה. איך זה קרה? היא הייתה בבית חולים. איך לא שמרו עליה? יש משהו שיכולנו לעשות אחרת? מבולבלת מאוד. נטע.

25/02/2015 | 23:58 | מאת: אביב 11

רועדת כולי ...

הי נטע, האמת היא שלא בטוח שנוכל לדעת, אבל האם זה משנה את ההרגשה שלנו עכשיו? עמליה היתה חלק מהמקום הזה, הוירטואלי מצד אחד אך האמתי מאוד מאידך, סבלה מאוד ונפטרה. וההרגשה של האבל אמתית. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית