אודי וכולן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/02/2015 | 20:05 | מאת: מיכ

המטפלת שלי כלל לא הבינה אותי.. אתמול בערב שלחתי לה הודעה וסיפרתי לה שאני עדיין כאן ומשהיא מכאן נפטרה...כתבה "כמה עצוב" המשכתי שאלתי למה לא הצליחו לשמור עליה ושאני עוד אמרתי לה שזה טוב שהיא שם ושלא תחזור לילדים..מי בכלל חשב...אוףףףףף ואמרתי שאני קצת מוצפת..... ומה היא עונה????? שהיא מעדיפה שלא אפנה אליה בלילה אלא אם כן זה ממש דחוף.......אז תגידו לי אם אני טועה אבל לפעמים היא ממש חסרת רגישות!!!!!!!! ובמילא אין לנו פגישות כי אין לי מתי....אז יותר לא בא לי לחזור אליה אף פעם!!!!!!! דפוקה שכזאת!!!!!! היא מקנאה בפורם? היא מעדיפה שלא אהיה כאן?????? שאלתי אם היא כועסת שאני כאן אמרה לא ובסוף לילה טוב וסגרה את הווטסאפ.. למה גבולות עכשיו למה?????????

הי מיכל, אני חושב שמי שלא חווה את זה לא יודע עד כמה יכול להרגיש כאן אמתי, ולכן - לענות לקריטריון של "דחוף". ייתכן שזה חוסר הבנה. שווה יהיה לדבר על זה בהזדמנות הראשונה, בעיקר על התחושה שזה היה חסר רגישות. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית