רע לי..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/02/2015 | 21:11 | מאת: מחדדש

בשבוע שעבר נודע לי שהפיסטולה גם אחרי כל הניתוחים והבלגנים פשוט לא מתפקדת..לכן נשארתי עם אופציה אחת הסטרואידים שעושים שמות בסכרת.. נראה לי שרופא הסכרת [ואני באמת לא מאשימה אותו] התייאש והחליט להרים ידים. לי לצערי אין את האופציה הזו.. כרגע אני רק עם הסטרואידים וכמו שאמר אחד הרופאים שלי הרי במילא היו סיבוכים אז מה זה משנה ממה??? מיום שני שעבר אין לי רגע מנוחה...וסתם בלי סיבה הדמעות יורדות.. אני באמת לא מבקשת הרבה רק קצת מנוחה מהכל.. לילה טוב

הי מחדש, אני מקווה שאכן תוכלי לנוח ולאסוף כוחות. זה נשמע מאבק קשה, סוחט ומתיש, וחשוב במצבים כאלו למצוא את נאות המדבר, גם אם קטנטנים וסמליים שיאפשרו קצת אוויר, צל ומיים. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית