אודי, נהיה לי לא טוב...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/02/2015 | 19:47 | מאת: בתשבע

כן, הסיבה ברורה, מגרשת את זה כמו זבוב טרדן, ולא טוב לי עם זה. ומה היה האינטרס שלו, לכל הרוחות לנסות דווקא לעורר את זה?? כל הזמן לזרוק עוד ועוד חומר בעירה, איך אתה מסביר את זה? וכל הסיטואציה הזו, עם בעלי, היא מקשה! הנה, כשהייתי צריכה אותו, לא עשה את מה שהיה צריך לעשות! מתארת לעצמי את התגובה שלי אם זה היה ההפך! (בטח הייתי מגיעה עם נפט...) לא חיכיתי לזה, אבל כן יותר לקבל משענת שתעזור לי, למה ככה להיות חשופה, וכן, פגיעה....

הי בת שבע, אין לי מושג איזה סוג טיפול זה ומדוע הוא הכתובת היחידה האפשרית, אבל עדיף למצוא מטפל אחר אם זה מה שאת מרגישה. ואם יש לך ספק לגבי התנהגותו - יש וועדת אתיקה שצריך להתלונן בפניה. אודי

02/02/2015 | 23:16 | מאת: בתשבע

הוא מטפל מספר אחד - הוכיח את עצמו בכל הטיפולים הוא מסרב לטיפול נטו עמדתי על זכויות הודיע שלא יטפל בי ועכשיו חטפתי כפליים גם בלי מטפל וגם יצר בלי תלות בו. הבנת זקוקה לעזרה

02/02/2015 | 23:19 | מאת: בתשבע

לכן אני קרועה וודאי שהתנהגות זו טוב לטפל בה בוועדה אני אני צריכה אותו והפחד שלא יהיה לו אתו כאשר אצטרך אותו משתק אותי וזאת בתוספת העניין הרגשי ולכן אני במערבל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית