.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/01/2015 | 21:59 | מאת: עמליה

מערבולות של שיהנ וחלומות ויקיצות קצרות כך עבר כמעט כל סוף השבוע בלי מבקרים מנותקת לא ידוע עד מתי ולמרות הכל מחפשת מילים שיוכלו לגעת אודי תשלח לי מילים בבקשה

הי עמליה, איך הרגשת להשאר לבד בסופ"ש? מנותקת? מבליחה מדי פעם ביקיצות טרופות? איך את מרגישה היום? אודי

25/01/2015 | 17:19 | מאת: עמליה

אודי, קהות רגשית כלום לא אכפת לי פתאום. עדין מונחת מחוברת לאינפוזיה לא מצליחה לאכול. לא רציתי להתעורר איבדתי תחושה של זמן או מקום רוצה להיות לבד

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית