מוגלה**טריגר****

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/12/2014 | 20:20 | מאת: הילה

בגרון בבטן בסרעפת מוגלה בכל מקום הוא נכנס וחדר וגמר מלפנים בתוכי נערי הזוועות יגיעו אליו ויהרגו אותו וישאירוהו בחיים כדי שיוכל לסבול ולגמור ולסבול ולעולם לא לחדול

22/12/2014 | 18:16 | מאת: אביב 11

קוראת אותך וכואבת איתך שומעת אותך תמשיכי לשחרר

22/12/2014 | 18:40 | מאת: נעמה.

היי הילה, נשמע שממש קשה לנשום. אפשר איכשהו לעזור לנקז? או להיות איתך עם המוגלה, שלא תהיי לבד? נעמה.

22/12/2014 | 21:27 | מאת: הילה

אני מפחדת להדביק אותך. מוגלה זה מדבק. הילה

22/12/2014 | 22:57 | מאת: נעמה.

היי הילה, אני דווקא רוצה להחזיק לך יד, להיות איתך עם המוגלה. אני לא חושבת שהיא מדבקת. היא כאב. וכאב יכול להיות מורגש גם אצל מי שאיתך, אבל הוא לא נדבק, כי הוא במקורו שלך. הוא יכול להתערבב בשלי, אבל אז נהיה יחד, ולא נוסיף כאב חדש שלא היה, אולי אפילו להפך, נוכל להקל. היא נפרדת ממך, המוגלה, הכאב, היא לא את. ואיתך אני רוצה להיות, גם אם המוגלה באה איתך, בלב שלם (גם אם בדרכי הוירטואלית המוגבלת). נעמה.

הי הילה, אני מקווה שעכשיו, משיוצאת המוגלה, אפשר יהיה גם לחטא את הפצעים ולחבוש. לטפל בהם. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית