ווטסאפ

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/12/2014 | 08:00 | מאת: נטע.

היי אודי, בהמשך להודעה בנושא "עוקבת אחריה בווטסאפ", אני לא מבינה כל כך את תשובתך ומה העניין הגדול... גם אני לפעמים מסתכלת על "הנראה לאחרונה" של המטפל וזה מרגיע אותי ומזכיר לי שהוא קיים, חי ונושם. שום אסון גדול לא נגרם מזה. גם סיפרתי לו באחת הפגישות וזה לגמרי בסדר מבחינתו. למה זה כזה ביג דיל??? לא ברור לי.... אגב, גם בפייסבוק הסתכלתי ונשבעת לך שהאדמה לא רעדה. התאומים שלו ממש חמודים והוא ממש לא פוטוגני (-; נטע.

21/12/2014 | 10:18 | מאת: רחל רחל

איזה כיף לך שיכולה לראות... סליחה על רגש קנאה שעלה בי לרגע שיכולה לראות אותו בחיים האמתיים עם הילדים שלו.... רחל.

21/12/2014 | 11:38 | מאת: סיגלללל

לא נורא בכלל ואפילו די טבעי.

הי נטע, אני רואה שדברי חוללו כאן סערה זוטא. הכל עניין של פרופורציות. לעקוב נשמע לי משהו עם גוון אובססיבי. בעיקר שצמודה לזה שאלת האם זה נורמלי. אבל כמו שכתבתי - אם זה בסדר, אז זה בסדר. ואם לא - ורוצים לשמוע שזה בסדר - אז לא צריך לשאול... לי אישית לא נוח לדעת שמישהו עוקב אחרי, בטח שלא מטופלים. אבל אם המטפלים/ות שלכם מסכימים לזה, אז איני רואה בכך בעיה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית