בעיות בעבודה- המשך

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/11/2014 | 22:12 | מאת: נועם9

כתבתי לך למטה וענית לי לשקול לפנות לטיפול זוגי לא הבנתי את המשמעות. אותי למדו שבעל לא אמור להיות שק חבטות של תסכולי האישה, לכן אני נזהרת לא להוציא קיטורים וקשיים מוגזמים לידו. כאישה אני לפעמים רגישה ועיפה נורא ורואה שחור. ואם העל חדש שרוצים להרשים ולא להכביד זה יוצר שאין מקום להוציא. למה זה קשור לטיפול זוגי? הוא אמור להיות כתובת לקשיים? חשבתי שפסיכולוג, למה הטיפול אמור להיות זוגי, תוכל להסביר את עמדתך?

שלום נועם, ואותי למדו שקשר זוגי אמור להיות מקום תומך ומכיל. את מתארת קשר שבתוכו את מרגישה מאוד לבד. לכן המלצתי את שהמלצתי. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית