לחלום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/11/2014 | 06:50 | מאת: אביב 11

היי לפני די הרבה זמן הגבת לי ולא עניתי לך . לא כי לא קראתי כי היה לי קשה ...בייחוד המילים שכתבת שהדרך נפלאה..אז לא היא לא נפלאה היא מאתגרת מרתקת מעניינת קשה עם המון בורות עליות וירידות .יש הרבה פירות ומתנות בדרך והם נעימים ...ובעיקר היא ארוכה .. והאמת שזה בסדר .כי ככל שהיא נארכת אני יותר ויותר לומדת גדלה מתפתחת ...תודה על האופטימיות שלפעמים אני שוכחת אותה במרכוב ובמכלול של מי שאני ..אז רק להגיד לך שלא שכחתי שהגבת לי ותדה זה היה נעים וטוב ...

24/11/2014 | 15:30 | מאת: חלום

נפלאה?ככה אמרתי?כנראה היה לי מצברוח טוב באותו רגע ((-: נכון,ההגדרה "מאתגרת" מתאימה הרבה יותר.וכמה את צודקת לגבי האורך...אני גם רואה שאם כל נפילה אחרי שאני שוב עולה אני נהיית בוגרת יותר ורצופה יותר בפנים,חזקה יותר וקשורה אליה בצורה שזה כיף לי.אצלי זה כמו ללמוד לחיות עם בית קברות ענק בלב.בכל סיבוב של ספירלה לקבור,לכעוס,לשחרר את האשמה,והעיקר-לבכות,המון לבכות...בדמעות,בשירים,בציורים,במילים,בציניות,בהומור שחור וכו' אחר כך לנסות לזהות מה אני באמת צריכה ואיפה יש את זה אם כן...תודה שהגבת לי.ואמת,יש בדרך שלי המון רגעים נפלאים... חלום

24/11/2014 | 17:30 | מאת: אביב 11

יש לי ים של דמעות ובצורת בעיניים בוכה אבל יותר בלב עדין מפחדת לבכות אסור ...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית