אודי, אל תלך!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/10/2014 | 08:11 | מאת: נטע.

אודי, אתה תהיה חסר לי מאוד )-: שאלת למה אני "חופרת" וחשבתי על זה הרבה. אני חושבת שבמקום מסוים אני מרגישה לא ראויה לקשר איתו. אני מרגישה נטע קטנה ורעה. נטע מלוכלכת שהורסת כל דבר טוב. אני חוששת שבשלב מסוים הוא "יגלה" את זה וינטוש אותי. אודי - עצוב לי. עצוב לי מאוד. נטע.

הי נטע, האמת היא שגם לי יחסר להיות פה... ונטע, אני חושב שזה פחד אמיתי וממשי, שאם יגלו מי את "באמת" - יברחו. הבעיה היא שזה משאיר אותנו מאוד לבד, מסתתרים ומעמידי פנים. וגם - מאוד מפקפקים. זה עניין של זמן. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית