חלומות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/09/2014 | 19:42 | מאת: מיכ

אודי וואו...מחכה כבר לספר, יכולתי להוסיף רבות בעניין חלומות :) אני חולמת הרבה, זוכרת תמיד את החלומות שלי כשמתעוררת, מה זה אומר? יש חלומות שחוזרים על עצמם על מה הם מעידים? ויש גם סיוטים לפעמים....בכלל נראה לי נושא מרתק...בהצלחה, (ספורים אישיים בספר אגב הם הכי מרתקים). מתי יצא הספר? תודיע לנו נכון? ותמיד אשמח לכתוב לך על חלומות או בכלל אם תבקש משהו...אשמח לעזור. תודה ושנה נפלאה.

הי מיכל, לגבי החלומות, סבלנות... יגיעו התשובות. שנה מצוינת שתהיה לנו. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית