לא הבנתי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/09/2014 | 17:38 | מאת: אנונימית

מה בדיוק אתה רוצה. אני כותבת איך שאני כותבת ולא איך שאנשים רוצים שאכתוב. כמו שכשאני כותבת אני לוקחת בחשבון שהם יגיבו כמו שהם מגיבים ולא כמו שאני רוצה שיגיבו. אנחנו לא שולטים על הפה של האחר אלא על הפה שלנו. אני לא חייבת להיות נון סטופ בפורום כי יש לי עוד מלא דברים לעשות ביומיום. וטוב שכך. אדם לא צריך להשתעמם ושיהיה לו רק התעסקות בדבר אחד. זאת החלטה שלי אם אני בוחרת לשתף בפורום בנושא אחד או שניים בכללי או בפרטים. ואם אתה לא אוהב את הנוסח כתיבה שלי אז מה אני יכולה לעשות? ללכת? לא להשתתף בפורום? לא לשאול אותך שאלות? זה קצת מעליב. לא בגלל שלך קשה לפנות אלי בשם אני צריכה לשנות את השם. מסכים איתי? הגעתי בהכי הרבה עדינות ואני מרגישה שאתה מגרש אותי. הבנתי נכון?

שלום, לא הבנת כלל את כוונתי. את רשאית להמשיך באיזה אופן שנראה לך, ואם מצאת את הודעתי פוגעת - אני מתנצל. אינך חייבת לעשות שום דבר כדי להיות תקשורתית יותר, זו היתה המלצה בלבד. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית