חגים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/09/2014 | 18:37 | מאת: נטע.

אודי, אני חרדה לקראת החגים. כידוע לך, ניתקתי את הקשר עם "המשפחה" שלי. אומנם, המשפחה של בעלי אימצה אותי באהבה גדולה אבל בחגים אני מרגישה יתמות. כואב לי על הנתק עם האחים שלי )-: מרגישה שאין לי בית. נטע.

הי נטע, החגים מדגישים הרבה פעמים את הכאב שיש במשפחתיות. אנו רואים את זה גם כאן בפורום לקראת חגים, ואפילו יש לזה מינוח מקצועי (תוגת חגים). אודי

19/09/2014 | 07:54 | מאת: הילה

הי נטע נושא שגם ממש קשה לי........ החגים גם אני לא בקשר עם המשפחה כנראה מסיבה דומה........ כשהייתי נשואה המשפחה של האקס היתה סוג של תחליף ועכשיו גם את זה אין וזה קשה ומציף ומוציא שדים רוצה לכתוב לך עוד ולא יודעת מה........ רוצה למצוא את הדרך להקל עלייך........ אבל איך ?????? כנראה שזאת פנטזיה שלי......... מאחלת לך שנה טובה יותר! את גיבורה אמיתית הילה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית