בקשה להבהרות...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/09/2014 | 12:52 | מאת: ליליפוט

אודי כתבת לי בתשובתך על הודעתי "לשרוד ולהאמין".., שמנקודת מבטי אני צודקת שלא מעניין אותי מה איתו אלא מה איתי ומה אני צריכה ממנו..., אבל זה לא מדוייק!ומאד מעניין אותי,מה איתו,ואיך הוא..מרגיש. אחרת זה\הוא נראה לי, לא היה מעסיק אותי יותר מדי. אבל לא הבנתי,ואשמח אם תבהיר, למה התכוונת כשאמרת: שאני שבה ושואלת את מה שמקומם אותי לדעת.ולמה? מה אני יודעת ששבה ושואלת? וגם....כשענית על ההודעה "אשמה ואביוז"... חזרת על המשפט שלי, הכל עמום,מעורפל,ללא אחיזה ברורה,נכון. וגם תהיתי מה בעצם היתה כוונתך ורצית לאמר לי בזה ?? בבקשה תפרט קצת ותבהיר. תודה

הי ליליפוט, מאחר והתמקדת - ומתוך כאב רב - בצורך של המטפל לשרוד את המטופל, כתבתי את מה שכתבתי, קרי - שזה לא אמור לעניין אותך מה אתו, וההתקוממות שלך מוצדקת. הקטע הוא שאת כל הזמן ממשיכה להיות עסוקה בו כשאת מבקשת בעצם התמזגות. ולגבי שאלתך האחרונה - רציתי להגיד בדיוק את מה שאמרתי: שזה נכון שהכל מעורפל ולא ברור. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית