ידעתי שגם השלב הזה יגיע..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/08/2014 | 18:49 | מאת: -חנה

רציתי שחברה תעזור לי והיא לא ממש בקטע.. (ורק שתהיה גאה בי, התחלתי לכתוב ש"אף אחד לא עוזר לי" ושיניתי לחברה שלא עוזרת לי..) וגם- אני מפחדת שאתבאס ושאם יהיה משהו שלא ארצה אכעס ושבכלל לא אצליח להגיד את זה.

31/08/2014 | 21:37 | מאת: מיכ

וואו הנה הזמן חלף ואתן כבר נפגשות...והיא כל כך תשמח בנסיעה שלך! אז רק רציתי לאחל בהצלחה. מיכל

02/09/2014 | 01:05 | מאת: -חנה

אבוא ברביעי לומר שלום...

הי חנה, אני בהחלט גאה בך, אכן התקדמות. ואולי כן תצליחי להגיד? ואולי בכלל יהיה גם בסדר ואולי אפילו טוב? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית