איך מפתחים מסוגלות לקרבה נפשית?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/07/2014 | 00:16 | מאת: מימה

אני מרגישה כמו כלום. ריק בתוכי. יכולה לציין עובדות של דברים שאני עושה אבל אחרי שתגמר לי הרשימה הקצרה לא יודעת מה עליי לעשות. איך מרגישים קרבה? למה הצורך הזה לא בא לי טבעי? וגם יש מלא אבלות בתוכי, על עצמי שלא התפתח שלא התממש, מן אבלות בתוכי, מה הטעם להכיר היכרויות אינטימיות מהמקום הזה?? ביחד צריך להיות 2 אנשים שנהנים לחוות דברים ביחד ולעשות דברים ולהיות בכיף. אני לא מרגישה בתוכי שכיף לי, שיש לי משהו כיפי להביא . ורוב המוחלט של הגברים בחיצוניות די דוחים אותי. נדיר שאני נמשכת למישהו ובא לי להיות במגע. למה אני לא יכולה להיות פשוט נורמלית עם צרכים נורמלים? מה המחסום שלי? אני לא מבינה מה המחסום שלי? אני שקועה בעצמי. איך יוצאים מזה?

30/07/2014 | 14:22 | מאת: סוריקטה

הי מימה, אני חושבת שבשביל ביחד צריך גם לדעת לקבל את הצדדים הפחות נעימים לנו של הזולת. או קודם, לקבל את הצדדים הפחות נעימים בנו ולא לדחות אותם. הכיף הוא לא מושלם ויש בו קבלה של חלקיות, נראה לי. סוריקטה

הי מימה, איני יודע מה המחסום שלך, אבל אם אשען על דברייך שלך, הרי שכתבת "אני שקועה בעצמי". אולי זה כיוון. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית