.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/07/2014 | 11:09 | מאת: שמלי

גם אמרת שלא היית מוותר לי ועליי והנה ויתרת

28/07/2014 | 14:54 | מאת: -חנה

כשראיתי את התגובה של אודי אלייך, ממש הצטערתי עלייך... חשבתי למה אודי כותב לך את זה ואני סומכת עליו שהוא כתב את מה שכתב גם לטובתך... את הרבה פעמים מזכירה לי אותי בהודעות שלי כאן פעם. גם אני קיבלתי תשובות מאודי בסגנון שלך. זוכרת שאמר לי שאני לא נותנת שיעזרו לי, שאני רק רוצה להישאר איפה שאני וכד', נעלבתי ממנו לא פעם. היום אני חושבת שהודעות כאלו שלי קצת רחוקות ממני.. אני לא חושבת שהוא העיף אותך, אולי פשוט גם לו קצת קשה כרגע לעזור לך.

שמלי, בטיפול הייתי נלחם עלייך. אבל גם שם יש גבול ליכולתי. כשהאדם אינו מוכן לקחת שום אחריות, אף פעם - זו בעיה. ואם המטרה שלך זה להוכיח לעצמך שאת דחויה - את בהחלט מצליחה בזה. כפי שכתבתי קודם - לא אנהל איתך ויכוח על זה. שיכנעת אותי בצדקתך. מרגע זה - תפקידך הוא (אם תרצי בכך) לשכנע אותי אחרת. תתחילי להתאמץ גם את, וביכוונים מועילים (או שתשאירי את הדברים כמו שהם). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית