עוד שאלה קטנה.....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/07/2014 | 23:09 | מאת: רחל רחל

האיש היקר שלי מעביר הרצאה בנושא שמאוד מעסיק אותי מבחינת עבודה..... אנחנו גם לפעמים נפגשים ורואים אחד את השנייה בהקשרים אחרים, בגלל שעוסקת בתחום מסוים שהוא גם עוסק בו... ונמנעת מהמפגשים איתו. כמה שיכולה. ולרוב מצליחה. ופתאום התעורר בי הרצון להגיע להרצאה שלו (ארבע שעות)... הוא אמר לי שמוזמנת.. הוא אמר לי בחטף, לא יודעת אם הוא חשב שבאמת רוצה או שאחשוב להגיע.... זה לא שייך?.... או שכן?... הרי אני אהיה מתוך כמות גדולה של סטודנטים ואנשי מקצוע?.... רחל.

הי רחל, יש לזה מחירים, ואני משער שלא סתם את שואלת. תחשבי אם זה מתאים לך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית