מה זה עוזר לנסות?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/04/2014 | 21:39 | מאת: -חנה

אם אף פעם שום דבר לא עוזר. חיים דפוקים. אין עבודה. אין חברים. משפחה דפוקה. למה שארצה לחיות ככה? אין לי סיבה להאמין שיהיה טוב

הי חנה, אני לא אוהב לשכנע אחרים למה זה עוזר לנסות. אני מעדיף שאחרים ישכנעו אותי. אני מעדיף להתחבר להרגשת הייאוש. כל שלוש הודעותייך האחרונות הן כאלה...אז ברשותך, אהיה איתך עם ההרגשה שאין לך סיבה להאמין שיהיה טוב. אודי

24/04/2014 | 22:23 | מאת: -חנה

אז אני ארגיש יותר טוב? יהיה לי פתאום טוב? אני לא מבינה את זה!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית