פחות מילים יותר חוויה.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/04/2014 | 17:59 | מאת: מימה

בחוויה שלי בא לי לבכות . להרגיש זה קשה, בייחוד שמכאיבים לי ומאכזבים אותי. הפסיכולית שיקפה לי פעם בשאלה 'כמו שהמיתו בך חלקים?' מי לכל הרוחות אומר דבר כזה?? ותחשוב אודי שאלה הזכרונות שאיתם יצאתי משם. אז אם נלך על הקו הפרשני של הגברת הגאונה, איך תהיה לי חוויה אם 'המיתו בי חלקים' ? אודי, אתה לא חושב שהיא עברה את הגבול עם הטמטום האטום שלה? יש עכשיו טיפול אחר. אין לי מושג מה החוויה שלי שם. בעיקר שנמאס לי לשלם. גם ככה אין כסף .. אבל אני אמורה לעשות 'עיבוד' של דברים שעברתי וזעזעו אותי אז אני ממשיכה ללכת. איזה חוויה.. לפעמים יש משהו אחר, טוב. אבל הזכרונות מציקים לי!!

הי מימה, אני לא חושב שהיא עברה את הגבול, ואני חושב שיש ממש בדברים שאת מצטטת אותה אומרת. העניין הוא שזה כנראה לא ממש התאים לשלב בו את נמצאת ולא ממש היה לך מה לעשות עם זה. יותר מדי מילים. אודי

24/04/2014 | 22:39 | מאת: מימה

אני לא חושבת שהיא צודקת. פגעו בי אבל לא המיתו את מה שבאמת חשוב. משפט כזה רק מעיד על 'הכשרון' של אומרו. לא היה לה שום דבר באמת מזין 'ומחייה' להציע. מטפלת מדולדלת.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית