ייעוץ

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/04/2014 | 20:54 | מאת: elinador

אודי שלום, עברתי בעבר תאונה שבעקבותיה סף הרגישות נהיה מאוד נמוך. (הייתה פגיעה עצבית, שלא מתבטת גופנית). גם לפני זה הייתי מאוד מאוד רגישה. בנוסף, אני פרפקציוניסטית מה שמוביל לא פעם לחרדות. בעבר, הומלץ לי טיפול בהיפנוזה. טופלתי אצל מומחה בדבר מעל 10 טיפולים ולא חשתי כל שיפור. היות ואני מאוד מודעת למצב אז אני גם יודעת להשתלט לרוב. עם זאת, מאוד הייתי רוצה לעבור טיפול מקצועי אך לא מצליחה למצוא פסיכולוג / מטפל אזור המרכז / השרון. אודה לעזרתך והכוונתך.

שלום, איני נוהג להמליץ כאן כמדיניות. היפנוזה נשמעת כלי מתאים מאוד למה שאת מתארת. חפשי במנוע החיפוש של האגודה הישראלית להיפנוזה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית