וירוס זו מילה כללית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/04/2014 | 20:39 | מאת: מילי

שמתראת מצב גופני שאין לו אחבנה אותרוהפ מובהתק. לכן המלשתי את האמירה על אשפזו לוירוס. השתדלתי בערב החג ובילשתי ואפיתי ולקחית כדורי הרגעה כשהרעש היה גדול מדי ואי השטק התגבר. הלכית לבד לסרט של האחים כהן. הלכית להתבזות מול מי שהיה הפסיכיאטר הפרטי שהתנרע ממני בגלל שרשרת של טעויות. גורשתי. מבלי שנפתר שום דבר. חלתמי חלומות על חדרי המתהנ ובתי חולים, כל ראישם מהנהנים ששואלים המ את רוצה לא הולכ לעזרו לך יותר כנראה שזה המקום אליו אינ מצחילה להביא את כולם. גם אותך אודי. משהו כלוא בתוכי, משהו רוהצ לצאת להתפץר, אינ אל מצךיחה לתרגם את כל הז.חכתוב, ממש. ניסיתי וכאילו להכעיס לא מצליחה לכתוב. בפסח הזה לא הצלחתי לקלב את חרותי. גם במעמד הגירוש מהפסיכיאטר אל הצחלתי לקבל אוהת, רק נוספו עוד סימני שאלה. אינ רוהצ ללכת למקםו מאוד שקט ומבודד. שקט אני רוצה. תודה שאתה

הי מילי, לכל מדיום יש את מגבלותיו וצריך לקבל זאת. גם לטיפול אמבולטורי וגם לטיפול אשפוזי. אגב - גם לטיפול בכלל... מקווה שבכל זאת יימצא הדבר הנכון, המדוייק והמתאים. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית