אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/04/2014 | 20:41 | מאת: נטע.

אודי, תענה לי בבקשה תשובה כנה: האם גם אתה נקשר למטופלים שלך? מתגעגע אליהם? חושב עליהם במהלך השבוע? הקשר הלא סימטרי הזה מקשה עלי מאוד. נטע.

הי נטע, ברור. אודי

17/04/2014 | 10:09 | מאת: -חנה

גם אני תהיתי על זה הרבה. רציתי לדעת הם היא גם חושבת עליי. הראשונה שהייתי אצלה אמרה לי פעם כבדרך אגב, "גם אני חושבת עלייך". וגם זו שאני אצלה עכשיו, אומרת לי שהיא חושבת עליי גם בלי שאני שואלת. להגיד לך שזה מספיק לי? לא תמיד. אני עדיין לא תמיד יודעת אם גם היא חושבת עליי, דואגת לי ומתגעגעת אליי. אני בטוחה שזה לא כמו שאני, אבל בתוכי אני יודעת שהיא חושבת ודואגת לי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית