חג פסח שמח!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

שלום חברות וחברים, שיהיה לכולנו אביב נעים ונכון, לחוגגים - פסח שמח, ולשומרים - גם כשר. נשוב וניפגש קצרות ברביעי ואז אפרד למספר ימי חופש בהם לא אהיה זמין. שמרו על עצמכם, אודי

13/04/2014 | 17:27 | מאת: הילה

מוצאת את עצמי מתגעגעת אליך. וגם למטפל שלי........... הלב שלי צמא לאהבה....... הילה- hila

14/04/2014 | 19:45 | מאת: מימה

העונה האהובה עלי זה האביב. אבל פסח כחג אינו מחובב עלי כ"כ. הרבה אוירה של משפחתיות ואני בשלי לא מרגישה הכי נוח. יש מתחים וריק באויר הרגשת מלאכותיות ואילוץ. אבל האביב, השמש, הפריחה. ציוץ הציפורים בחוץ. i like. עושה הרגשה טובה. אפילו של תקווה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית