ומה אעשה עכישו

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/04/2014 | 00:18 | מאת: מילי

הנה נסגהר עוד דלת כי המילים שלי לא התאימו. אינ סוגרת דלתות בהתפקרות שלי. אינ מתפקרת ואין מי שיחזיק. בשרתו הציבויר הטיפול קיים קר בחדר מחוהצ לו אני לבדי.אודי סגרת ל י את הדתל ללילה ועוד יםו ועוד ליהל. ללתכ לאשפוס זה כמוע כמו לומר שיש יל וירוס, אויל ניפגש ותארה שאינ לגמרי רגילה ונראית כל כך נורמלית ומדרבת לעניין. רק שמילדותי עברית ארעבה מקרי אוסנ והתעללות לא פשויטם ובטעות נשראתי בחיים. כאיול נענשתי. אף אדח לא יכול להרגשי משם את העצמות והרצון למות למורת ואחרי שבינתי חיים שלימם.

הי מילי, את טועה. יש מי שיחזיק. צריך לפנות למקומות שיכולים להחזיק. מרפאה - אינה יכולה להחזיק התפרקות, גם לא טיפול אמבולטורי (לעתים כן, אבל לעתים לא). המשלת זאת לוירוס. ומה עושים כשיש וירוס? מטפלים בו, לא? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית