אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/04/2014 | 20:18 | מאת: נטע.

אודי, קודם כל אני רוצה לאחל לך חג שמח. אני מקווה שתנוח בחיק המשפחה שלך. אתה עובד קשה, מגיע לך! רוצה שתדע שאני מאוד מעריכה אותך על הנתינה הזו. נתינה ללא תמורה. מעניין איך זה מרגיש להיות אתה. להיות משמעותי לכל כך הרבה אנשים. הלוואי וגם אני הייתי כל כך משמעותית. רוצה לשתף שגם המטפל שלי יוצא לחופש וגם אנחנו נוסעים לצפון. אני לא יודעת אם אתגעגע אליו. מצד אחד, רוצה להתגעגע ומצד שני, חרדה שזה יקרה. אודי, אתה יודע שלאט לאט בשקט בשקט הוא נכנס לי ללב. מתגנב לו פנימה. זה מפחיד וגם קצת נעים אבל בעיקר מפחיד. ואני אגלה לך סוד - גם אתה נכנסת קצת ללב. נטע.

הי נטע יקרה, תודה! אנוח, מבטיח. אני גם אצא למספר ימים למדבר, לקצת שקט... זה טוב לאפשר להכנס ללב. זה להקשר... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית