מטופלת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/04/2014 | 00:04 | מאת: מילי

מצטערת על הגאדה. אני מטופלת תרופתית ושיחתית, גם הייתי מאופשזת ועדיין מנהס למצוא מה יעזור חוצ מרהצןו שלי והחיופש שנשמך כבר שהנ וחצי והמלמחה בקולות והמוות גם המפטלים שהיו עזבו כי לא רצו לקחת אחריות והעבירו לאישפוז והתנתקו ממני אחד המם אל מוןכ לבדר איתי ואף טרק לי את הטפלון. צריהכ מעג אינטנסיבי

הי מילי, מבלי להכירך, אשפוז נשמע דבר שנכון לשקול אותו ביחד עם המטפלים. להם יש בוודאי יותר מידע להסתמך עליו מאשר לנו כאן. מה הם אומרים על מה שקורה לך? אודי

10/04/2014 | 23:40 | מאת: מילי

הם אורמים. קהש ויה יה בסדר. לא פשוט. בטח קהש. אני מחפתש עוד אפשרויות והם אל יודעים

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית