לנשום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/04/2014 | 15:22 | מאת: הילה

לקחת אוויר להניח לי. את עובדת קשה מידי הילה. חרשת את השדה. עבדת עם האת. עדרת ועדרת. האדמה רוויה, קיבלה מינרלים. קשה לעדור בשדה יבש. קשה לזבל אדמה פגומה. הקוצים והעשבים השוטים מנסים כל הזמן לפרוץ ולהרים ראש. נוחי הילה. מותר לך לנוח, להרפות. יהיה אשר יהיה. את עושה כמיטב יכולתך. גם לך מגיע לנוח. להניח. אודי. תגרש אותם, טוב?

הי הילה, חשוב לנוח, לדעת להרפות. את מי צריך לגרש? אני אראה להם מה זה... :-) אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית