הצלחתי?.....................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/01/2017 | 08:16 | מאת: לאה..

אולי כן. מה שבטוח שהפורום מרגיש מנותק ולא מזמין. ובסלולור הכל בלגן אחד גדול. הרבה תוים מוזרים נכנסים אל תוך ההודעות, ולא רואים את המחברת. חבל....

15/01/2017 | 15:32 | מאת: אביב 22

לאה שמחה לראות אותך כאן ומחכה לכל אחת ואחת שתגיע ושתצליח להיכנס חבל שאת מרגישה ככה אבל הכי הכי מבינה בעולם איך השינוי והתסכול והאכזבה שמנעו כניסה השאירו בחוויה לא מזמינה ומנותקת ...חושבת שמי שכן הצליח כל הזמן המשיך להזמין ולקוות שתצליחו עדין מקווה שגם האחרות יצליחו לחזור ...כולי תקווה שההרגשה שלך תשתפר ...איתך

הי לאה, הצלחת. ברוכה המצטרפת! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית