אז גם אני רוצה ללמוד לעשות סמיילים.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/01/2017 | 18:38 | מאת: -חנה

אביב וסוריקטה, תסבירו לי גם (:

09/01/2017 | 22:57 | מאת: אביב 22

חנה אישית אני מהפלאפון אבל סוריקטה אשת המחשבים שלנו השאירה הסבר למטה בשרשור שלה על איך עושים מהמחשב לפחות שנהנה מהשדרוג 😀

11/01/2017 | 18:01 | מאת: -חנה

תודה אביב יקרה. הגבתי לך למעלה, מעניין אם הצלחתי

11/01/2017 | 06:37 | מאת: סוריקטה

הי חנה אהובה, בסלולר, בדגם שיש אצלי, מופיע כחלק מתצוגת המקלדת המופיעה בזמן הכתיבה, כפתור שעליו מצוירת דמות של סמיילי. ליד מקש הרווח, למטה. נוגעים בו, ואז המקשים הופכים להיות סמיילים ואפשר לבחור. חזרה לכתיבת טקסט - לחיצה על כפתור 'אבג' / abc. במחשב, מסובך מעט יותר, או שישנה דרך שעדיין איני מכירה להצגת מקלדת של רגשונים. בכל אופן, רשמתי כאן קישור: http://emojipedia.org/ כאן ניתן למצוא גופנים ציוריים, להעתיק ולהדביק אותם להודעה במחשב. בהצלחה ☺️️ סוריקטה

11/01/2017 | 17:59 | מאת: -חנה

הי מתוקה נראה אם עובד ❤️ תודה (:

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית