בורות שחורים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/01/2017 | 17:03 | מאת: אביב 22

בור שחור גוף כואב נפש משותקת גוףמשותק נפש כואבת אודי מצוקה נוראית אפשר יד להחזיק אנחנו פוחדים כל כך סליחה אודי ....

09/01/2017 | 21:24 | מאת: ינשוף

מכירה את המקום הזה היטב מושיטה לך יד לאחז וחיבוק לכולך.. יודעת שקשה.. איתך, אוהבת

09/01/2017 | 22:26 | מאת: אביב 22

...חיבוק ענק חזרה

הי אביב, זה ממשיך את המכשפות... בוודאי שאפשר יד. אודי

11/01/2017 | 06:56 | מאת: סוריקטה

הי אביב, לפעמים נשארים בתוך המקום הנורא כואב, ונדמה שאין מוצא, ופחות זוכרים שזהו גל. המילה גל - מילה שאת משתמשת בה, נכון? איך את עכשיו? בכל אופן, יש משהו במציאות שאת יכולה לצאת אליו שיכול מתוך ניסיונך לסייע בהקטנת עוצמת הגל, משכו? לפגוש תינוק רך שרך נולד, אישה שילדה, גור כלבים חתולים פרוותי, ללכת לים, למדבר, כאפשר בכלל. מגע עם המציאות, עד כמה שנדמה ההיפך בעתות מסוימות, יכול להוציא ממעגל החרדות (דיסוציאציות, פרגמנטציות, דראליזציות דפרסונליזציות, שיהיו גם כמה מילים מפוצצות.. חח) ולפוצץ בועה שחורה. אולי... שלך, סוריקטה

11/01/2017 | 11:51 | מאת: אביב 22

תודה יקרה חלק מהפעולות להקטנת הגל היה לכתוב כאן ... כן זה גלים...וזה היה עכור במיוחד שהתערבב לצערי עם מציאות די דומה של הטרדה במציאות ... הזוי ההקבלה שאפו לי על תגובה שונה . ובכל זאת משאיר טעם רע של עולם כמנהגו נוהג ...והמון מחשבות . תודה על היותך ...קראתי אותך גם למעלה אגיב כשאוכל ..חיבוק

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית