אודי...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/12/2016 | 23:16 | מאת: .במבי פצוע..

אתה יודע ? אני מותשת.. כל כך מותשת.. אולי גם מאוכזבת מעצמי .. אולי בכלל בדיכאון ? אולי אני מבולבלת ? אולי גם מרגישה אשמה ? מאוד אשמה ??? אודי ! רוצה שתדע, אני לא אשמה !!!!!!!!! אתה שומע אודי ? אני לא אשמה !!!!!!! אני לא הזמנתי את המודליסטית הזו שתשכב בעירום ונפסל אותה .. זו לא אני !!! אודי ? נכון שאני לא אשמה ??? אודי.. אתה יודע שבסיום המפגש כל אחד היה צריך להניח על השולחן סכום מסויים שהמורה/פסל נתן למודליסטית.. אודי ? זה נקרא שאני משתפת פעולה במשהו שמריח מהסוג שכזה כמו נשבעתי כשהייתי ילדה שכל מה שעשו לי אני לא אעשה לאחרים... למה היא מוכנה לעשות את זה ? זה קצת מזכיר לי... אודי ??? אני אשמה ???? וחוצמזה גם הייתי מאוד עייפה במפגש ..כל הזמן פיהקתי.. כמעט נרדמתי בעמידה.. היה קטע נוסף.. איכשהו ,לא הצלחתי לראות תלת מימד.. לא הצלחתי לפסל.. כשניסיתי לפסל מקדימה, מהצד ,מאחור זה לא הסתדר.. גם הגובה היה ללא פרופורציה.. כאילו כל חלק לא היה קשור לחלק אחר.. לא יודעת אם מצליחה להסביר.. ושוב אני תוהה.. אולי הקורס הזה לא מתאים לי ? אולי באמת כמו שמיכל כתבה לי, זה איזה קטע מזוכיסטי ??? ואפילו אמא צביה לא נמצאת עכשיו... כל השבוע לא אפגש איתה.. מרגישה אבודה בעולם.. אתה יודע אודי ? אני אפילו לא יודעת מה אני רוצה לשאול אותך.. אודי , אני בדיכאון ? אני פושעת ?? למה היא בחרה להיות מודליסטית בעירום? אולי רק בגלל שאין לה שקל על הנשמה והיא חייבת את הכסף ולמעשה היא נאנסת לעשות את זה ????? אודי אני רוצה למות

08/12/2016 | 17:09 | מאת: אביב 22

את ממש לא אשמה ....ומודלינג זה לא זנות זאת אומנות !!!!!! גוףזה לא דבר רע ויש מי שיכול ורוצה לחשוף אותו לצורך ציור ובנינו מה ההבדל בדוגמנות של ליבני נשים או בכלל... מצטערת כל כך שזה קשה ולא אני לא חושבת שאת מזוכיסטית. אני חושבת שכמוני זה עוד כלי להתמודד עם מה שקשה .. ובמבי ,במבי . . אמא צבייה איננה כל השבוע ואת את מגיבה נפלא ...ווואוו את מדהימה . אני חושבת שאת מתמודדת נהדר ודווקא דרך ההתמודדות שלך נותנת לי כוח לא להשבר בקורס שלי..... שיהיה סופש רך ונעים

הי במבי, ראשית - אני מתנצל שהודעתך חמקה מעיניי ללא מענה. שנית - אפשר לעסוק באומנות גם מבלי לאנוס או להיאנס. אפשר להתייחס לגוף בטבעיות ומתוך כבוד והערכה ליופיו. שלישית - לא עשית שום דבר רע. אץ בסדר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית