נמאס לי כבר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/12/2016 | 13:02 | מאת: חנה

ומצטרפת לכך שזה מעצבן שמהמחשב לא ניתן לפתוח הודעות... היום בטיפול שוב קשה ורע. אמרתי לה שאני רוצה לכתוב, היה כבר דף על השולחן והיא קמה להביא משו קשיח שאשים מתחת לדף. הביאה לי ואז חזרה לשולחן והתסכלה משו בטלפון שלה. היתה עם הגב אליי. אני לא כתבתי כלום, רק הסתכלתי עליה והוצאתי לה לשון, עצבן אותי ממש. כבר אמרתי לה משו בעבר שהפריע לי. נראה לי היא שונאת שאני לא מדברת ואומרת לי, בואי ננסה לדלג על השלב הזה ועוד כל מיני אמירות, כאילו אני עושה את זה דווקא. אצל המטפלת הקודמת שלי זה בחיים לא היה קורה. אפילו פעם אחת לא ראיתי את הטלפון שלה, לא צלצל ,לא נגעה בו. אווף עם המטפלת של עכשיו. אין לי כוח לרצות אותה... ואין לי כוח שתכעס. מתגעגעת לקודמת עכשיו

הי חנה, אני מבין את הכעס, אבל רוצה לשאול מה כתבת בדף... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית