אולי...............................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/10/2016 | 19:19 | מאת: מיכ

מהלכת יחפה ברחובות האהבה, אולי היא רק הוזה שיבואו לחבקה, לא בקשה נדבה ברחובות ההומים, כי אם רק רגע אחד של רוגע ליבה הסואן מביא אחריו אסון. בסביבות ביתה מהלכת לא מוצאת מנוח לסערת הנפש ואולי, אולי כבר מזמן היא אבודה אין איש שיבין את דרכה היחפה. ואולי היא עוד תמצא מרגוע ברגע אולי היא עוד תדע חיבוק ללא פגע, אולי היא עוד תפתיע כדרכה אולי ביקשה לנשום את נשמתה הסוערת אולי רק עוד רגע כלום לא יגרע ממנה......

הי מיכל, יש תקווה באולי... אודי

20/10/2016 | 06:26 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, גם בעיניי התקווה ממש פורצת מתוך המילים בשיר. (בת צמד של הייאוש) שלך, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית