אודי וכולכם,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/09/2016 | 23:18 | מאת: .במבי פצוע..

יצאתי עכשיו ממש כל רבע שעה למרפסת.. הייתי חייבת לראות אם יש שוב פעם חשופית.. והרגע ראיתי אחת !!! ואודי... הסתכלתי עליה טוב טוב איך היא זוחלת כזה מגעיל ומפחיד , ושמעתי אותך אומר לי:"במבי, בגינה שלי יש חשופיות,ונדלים, וחלזונות ואפילו חזיר יער, ולמרות שלא כולם מוזמנים לביתי אני מסתכל עליהם מוקסם" והסתכלתי וניסיתי לראות אם אפשר להיות מוקסמת.. לא יודעת.. אבל המוקסם שלך נכנס לי למוח ולא רצחתי את החשופית.. במקום זאת סגרתי את התריס ואני כותבת לך אודי... וחוצמזה אודי, זה מעניין.. גם אמא צביה לא כעסה עלי על מה שעשיתי.. והרבה פעמים היא גם משתפת אותי ודרכה אני לומדת להסתכל דרך משקפיים נוספות... וגם אהבתי את תגובתך למה ששיתפתי אותך ,התגובה שגם שלחת לי שיר.. אז אני אוהבת אותך אודי ? ומה זו אהבה ? :) תודה !! תודה על שלא רצחתי את החשופית.. שלך,במבי.

29/09/2016 | 11:07 | מאת: סוריקטה

הי במבי, את משעשעת. ובואנה, לא לחשוב שאני לועגת. דבריי נאמרים מתוך חיבה רבה. מה שאודי כתבת לך תרם גם לי מאד מאד. חיבוק, סוריקטה

הי במבי, איך הולכות המלים? 'גן עדן די קטן, וגבולו גהינום?"... לכולם יש מקום. חוץ מאולי ליתושים ;-) אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית