אודי...וסוריקטה יקרה- "אל תגע בי"

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/09/2016 | 21:28 | מאת: מיכ

קשה לשמוע "אני אוהבת אותך" לא במובן שלא טוב....במובן של מרגש אבל מוזר לי...את לא מכירה אותי :( בכל מקרה את כמו אימי במובן הזה ..היא אמא כזו של "אל תגע בי" אסור לגעת בה, היא שונאת מגע. ניצלתי את ההזדמנות שהייתה בהרדמה עמוקה ללטף אותה....היא לא מוכנה למגע נעים :( זה משאיר לבד ועצוב ה"אל תגע בי" קשה לראות אדם חזק כל כך חסר אונים ורוצה שרק נעזוב אותה בשקט אך איני יכולה, חייבת לעזור לה, לדאוג וכן, לאהוב כי מי אם לא המשפחה הקרובה??? אוהבת אותה גם אם היא לא מראה אהבה אליי :( נכון זה עצוב כשלא רוצים מגע ????? אני אוהבת מאוד מגע ואפילו חזק אך לא ממש קיבלתי מהוריי.....זה עצוב לכן הילדה אבודה קצת......הנה סוריקטה גרמה לי לספר איך אני.......מוזר :( המטפלת שלי אגב מחבקת אותי במקום כל החיבוקים שנזקקתי להם אז :( קשה לי.

28/09/2016 | 22:38 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, אני מאד אדם של מגע. מאד מאד. ואני מחבקת. ומנשקת. גם ילדים וגם מבוגרים וגם בעלי חיים, כמובן. ועדיין תקף מה שאמרתי. אמא שלי שונאת מגע. אני שונה בזה. מאד. וסורי על המילים שלא התאימו. סוריקטה

הי מיכל, שולח לך חיבוק, כמו שמתאים. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית